Skip to content

Blij met de nieuwe vloer van Mesa Coatings

Helder Carwash kiest voor blauw en kortere schoonmaaktijd

De vloer schoonhouden, kostte steeds meer tijd.

Ook visueel gezien had de ondergrond van Helder Carwash in Lisse betere tijden gekend. Eigenaar Remco Mijnhardt besloot daarom om de hulp van Mesa Coatings in te schakelen voor deze renovatieklus. Sinds kort beschikt de wasgelegenheid over een nieuwe uitstraling.

Naast de vloer zijn ook de PE 118 hockers vervangen. De 290 m² vloer werd voorzien van een slipvast, vloeistofdicht vloersysteem. Daarnaast werd ook zorg gedragen voor de plintafwerking en ging de belijning op de schop. “De reden dat we bij Mesa Coatings uitkwamen, was onder meer de snelheid waarmee zij werken. Ook de prijs was een belangrijke en doorslaggevende factor. Na twee dagen kon ik weer doorgaan met ondernemen en wassen. Wat erg prettig is”, stelt Mijnhardt.

Ook de materialen waarmee het coatingbedrijf uit Bladel werkt, spraken de ondernemer uit Lisse aan: “Voordat ik bij de MesaCon 6000 troffelvloer uitkwam, heb ik mij uitgebreid laten informeren. Daarnaast bezocht ik een aantal carwashes die dezelfde vloer geplaatst hadden. De hele vloer is volledig antislip en slijtvast. Dat geeft een goed gevoel, omdat er veilig gewerkt kan worden.”

Extra grip

Een specifieke wens van Mijnhardt was dat de vloer bij binnenkomst extra grip moest bieden. “De entree is voorzien van een sterkere antisliplaag. Een andere eis die we hadden, was dat de kitranden richting de muur onzichtbaar moeten zijn. De vloer is in een vloeiende beweging geplaatst en oogt erg chique. Er is geen sprake van lelijke randen”, zegt de eigenaar.

De vloer is marineblauw. “Die kleurkeuze is gebaseerd op ons bedrijfslogo en water. In wasgelegenheden draait het om dat element, dus konden we niet om deze tint heen”, verduidelijkt de ondernemer. “Veel klanten vinden de nieuwe vloer mooi en reageren positief. We krijgen reacties binnen via social media en in de zaak.”

Fluitje van een cent

Ook de werknemers zijn erg te spreken over de nieuwe vloer. “Zeven jaar lang werkten we op een gestraalde vloer. De laatste jaren liet de coating langzaamaan los. De poriën kwamen door de coating heen en dat bemoeilijkte het schoonmaakproces. Het nam veel tijd in beslag om de vloer na een lange werkdag te reinigen”, stelt hij. Die tijd is nu voorbij. “Dankzij de MesaCon 6000 troffelvloer is het schoonmaken een fluitje van een cent. In tien minuten is de klus geklaard en dat werkt erg prettig. Het water loopt richting de schacht en spoelt snel weg”, besluit Mijnhardt.

Beeld en artikelbron: Tankpro.nl
Auteur: Frank van de Ven

Helder Carwash b.v.

Heereweg 15 A
2161 AB Lisse
KvK: 53574230
info@heldercarwash.nl

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag
van 08:00 tot 18:00 uur

Zon- en feestdagen
van 08:30 tot 17:00 uur

Happy hour
Dagelijks tot 10:00 uur

Handige links

Nieuws
Contact & Route

Back To Top