Skip to content

Vier wasprogramma’s

Kies het wasprogramma dat bij je past

Wist je dat je auto langer meegaat door hem regelmatig te wassen? Een beetje vuil kan natuurlijk geen kwaad, maar met vogelpoep, hars, strooizout of insecten moet je snel ingrijpen om lakschade aan je auto te voorkomen. Ook zijn je richtingaanwijzers en remlichten veel beter zichtbaar voor het overige verkeer in een schone auto. Daarmee draagt regelmatig je auto wassen bij aan je veiligheid.

wasprogramma’s
SUBLIEM, COMPLEET, SUPER & BASIS

Helder Subliem. Ons absolute topprogramma. In de eerste wassectie wordt met behulp van onze Lava intensief-machine een deken van voorreiniger aangebracht en krijgt de auto een intensieve (dubbele) velgenreiniging. Dan volgt een glans pantser, zodat de auto extra gaat glimmen. (Met het glans pantser zijn wij uniek in Nederland). In de laatste wassectie wordt de bodem gereinigd en zorgen de wax protector en de polish voor extra bescherming.

Helder Compleet. Een compleet wasprogramma met intensieve (dubbele) velgenreiniging, bodemreiniging, een polish voor een mooie glans en een waxlaag voor bescherming van de lak.

Helder Super. Een prima wasprogramma voor wassen en drogen, aangevuld met wax ter bescherming van de laklaag en een intensieve (enkele) velgenreiniging.

Helder Basis. Ons basisprogramma met wassen en drogen.

Het Helder handdoekje. Altijd een schoon Helder-handdoekje om spiegels, deurdorpels en sponningen na te wrijven voor een extra glanzend resultaat. Ruil je Helder-handdoekje iedere keer na gebruik in voor een schone. Eenmalige aanschafprijs is € 4,00.

Helder Carwash b.v.

Heereweg 15 A
2161 AB Lisse
KvK: 53574230
info@heldercarwash.nl

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag
van 08:00 tot 18:00 uur

Zon- en feestdagen
van 08:30 tot 17:00 uur

Happy hour
Dagelijks tot 10:00 uur

Handige links

Nieuws
Contact & Route

Back To Top