skip to Main Content

Helder carwash stofzuigerplein

Nadat je auto glimmend uit de wasstraat rolt, kan je gebruik maken van ons ruime stofzuigerplein. Naast de gratis stofzuigers heb je hier ook de ruimte om je matten te wassen en reinigen. We hebben ook alles om je ramen en dashboard te reinigen. Alleen nog even de bandenspanning checken, en je kan weer veilig de weg op.

Altijd gratis stofzuigen

Op elk vlak op het stofzuigerplein kun je gebruik maken van krachtige stofzuigers. Handig is dat zowel links als rechts van de auto een stofzuiger beschikbaar is en dat je dus overal in de auto gemakkelijk bij kunt komen. Zo maak je je auto weer écht helemaal schoon. Dat rijd wel zo prettig.

Helder Carwash mattenborstel

Deze machine maakt met diverse borstels de matten schoon. Stofjes die met normaal stofzuigen wellicht blijven zitten worden nu geheel verwijdert. De machine is handig in gebruik.

Helder Carwash mattenwasser

Reinigt uw matten met een klein sopje. De matten voelen weer als nieuw én gaan langer mee! Groot voordeel is ook dat vuil minder snel terugkomt op de mat.

Helder Carwash Mattenspray

Na het reinigen en borstelen van de matten kun je deze voorzien van spray. Je auto ruikt daardoor weer als nieuw. Klein klusje, groot plezier!

Helder Carwash bandenspanning

Controleer minimaal elke 2 maanden de bandenspanning. Kijk ook de banden regelmatig na op beschadigingen. Zorg dat de bandenspanning op peil is; de banden gaan langer mee, je rijd beter én zuiniger. Het is dus ook nog eens beter voor het milieu. Doen!

Gratis stofzuigen

7 dagen per week geopend

Alles onder één dak

Ook leuk voor kids

Route naar Helder Carwash

Back To Top