skip to Main Content

Voordelig en eenvoudig autowassen met de waspas

Met onze waspas profiteer je van interessante kortingen en je auto wassen, zonder contant geld op zak te hebben. Ook kan met meerdere auto’s gebruik worden gemaakt van dezelfde waspas. Heb je al een waspas dan kan je hier inloggen of registreren

Handig, ik wil ook een waspas!

Altijd autowassen met korting

Bonus direct bij opladen

Snel en makkelijk betalen

Online saldo checken en waspas opladen

Bij elke wasbeurt een bon met het nieuwe saldo

Onbeperkt geldig

waspas opladen en bonus verdienen

Vraag naar de gratis waspas op onze vestiging in Lisse. Je kunt je pas daar meteen opladen en gebruiken. Wil je later je saldo checken of je pas online opladen, geen probleem, krijg je er van ons meteen een bonus tegoed bij.

Bedrag: € 50,-

Bonus: € 3,75

Tegoed: € 53,75

Bedrag: € 100,-

Bonus: € 10,-

Tegoed: € 110,-

Bedrag: € 200,-

Bonus: € 25,-

Tegoed: € 225,-

Bedrag: € 400,-

Bonus: € 60,-

Tegoed: € 460,-

Handig om te weten

Als je het pasnummer en code invult die op de kassabon staan herkent het systeem de waspas en kan je je gegevens aanpassen. Daarna kan je met je emailadres en wachtwoord inloggen en alle transacties bekijken of de waspas opladen met behulp van i-Deal.

Door je online te registreren kan Helder Carwash, bij eventueel verlies van de waspas, altijd je actuele gegevens achterhalen en het saldo overboeken op een nieuwe pas. Zonder registratie loop je het risico dat gegevens niet kunnen worden achterhaald en komt het tegoed te vervallen.

Back To Top