WASPAS 2018-03-13T15:34:27+00:00

De waspas van helder carwash voordelig,
snel en makkelijk autowassen.

Met onze Heldere Waspas kunt u profiteren van interessante kortingen en uw auto wassen, zonder contant geld op zak te hebben.
Ook kan met meerdere auto’s gebruik worden gemaakt van dezelfde waspas. Hieronder kunt u door onze waspasfolder bladeren.

Inloggen Registreren Aanvragen
  • Altijd autowassen met korting

  • Bonus direct bij opladen

  • Snel en makkelijk betalen

  • Online saldo checken en waspas opladen

  • Bij elke wasbeurt een bon met het nieuwe saldo

  • Onbeperkt geldig

De waspasbonussen

Registreren & opladen waspas

Op onze website heldencarwash.nl/waspas kunt u uw waspas registreren en opladen. Als u het pasnummer invult en de achternaamcode die op de kassabon staat, herkent het systeem de waspas en kunt u uw gegevens invullen en aanpassen. Elke volgende keer kunt u zich via uw eigen emailadres en het door u gekozen wachtwoord aanmelden. u kunt dan uw gegevens wijzigen, transacties bekijken of de waspas opladen met behulp van i-Deal.

Bij het opladen van de waspas, kunt u kiezen voor vier mogelijkheden van opladen:

€50,-   €100,-   €200,-  en €400,-. De bonussen van respectievelijk €3,75   €10,-  €25,- en 60,- worden direct aan uw saldo toegevoegd.

Goed om te weten

Door u online te registreren kan Helder Carwash, bij eventueel verlies van de waspas, altijd uw actuele gegevens achterhalen en het saldo overboeken op een nieuwe pas. Zonder uw registratie loop ut het risico dat gegevens niet kunnen worden achterhaald. Dan komt het tegoed op de verloren pas helaas te vervallen.